NILGÜN TANRIVERDI

contact@trouw-met-me.nl

NILGÜN TANRIVERDI

contact@trouw-met-me.nl

NILGÜN TANRIVERDI

contact@trouw-met-me.nl

Wie ben ik..

Ik ben Nilgün Tanriverdi, geboren in Haarlem, daar heb ik mijn hele leven gewoond en woon nu met mijn gezin in Hoofddorp. Ik ben getrouwd, heb een dochter en een zoon.

In het dagelijks leven werk ik als Leerplichtambtenaar bij de gemeente. Dat is een ontzettend leuke baan wat ik met ziel en zaligheid doe. Ik ben een ontzettend sociaal persoon en heel erg loyaal in vriendschappen en de liefde, ben altijd bezig met het verbinden van mensen en om te kijken hoe het lukt om iedereen een fijn gevoel te geven.

Jaren geleden werd ik geraakt door de functie van Babs en heb ik de knoop doorgehakt om deze functie te combineren met mijn dagelijkse functie en leven, hoe mooi is dat om samen met jullie mee te maken, mijn nieuwste passie.

Trouwambtenaar

Waarom ben ik trouwambtenaar geworden? Door jullie! Ik vind het zo fantastisch om een onderdeel te zijn op jullie zo belangrijke, onvergetelijke, liefdevolle dag. Want waarom trouw je met elkaar? Liefde, verbondenheid, jouw bestemming? Wat de reden ook is ik ben daar heel graag bij om jullie in het echt te verbinden, geregistreerd partnerschap te ondertekenen, of misschien wel om jullie geloftes die jullie naar elkaar hebben uitgesproken opnieuw aan elkaar te beloven?