Hoe werk ik

Ik geef jullie heel graag een ceremonie zoals die precies bij jullie past of zoals jullie het willen zien. Samen met jullie maak ik er heel graag een totaal bij jullie passend verhaal bij.

Nadat jullie contact met mij hebben opgenomen maken we een afspraak en kom ik graag een keer bij jullie thuis of op een andere locatie voor een kennismakingsgesprek.

Dit gesprek duurt 1 uur. Daarna zal ik aan de hand van ons gesprek een passende toespraak voor jullie maken. Uiteraard bespreken we alles precies zoals jullie het willen zien op de speciale dag. Tijdens ons gesprek zal het duidelijk worden of we een klik voelen met elkaar, dat is namelijk wat mij betreft een grote vereiste om iemand op zo een bijzondere dag toe te laten op je meest intieme bijzondere dag. Jullie kunnen mij altijd bellen en of mailen tot aan de grote dag, ik zal bij vragen of andere zaken die spelen altijd kijken waar ik jullie kan helpen of in kan begeleiden tijdens de voorbereidingen zo vaak als jullie willen.

Voor mij is het heel erg belangrijk dat deze ceremonie precies is zoals jullie in gedachten hebben, en misschien nog wel iets meer? Voor ieder bruidspaar creƫer ik een persoonlijke invulling.

Voor meer informatie, vul ajb hieronder het formulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen..