Real weddig: een must-see romantische bruiloft aan het water

Modern, stijlvol, lief en warm, maar ook minimalistisch en industrieel. Dat is hoe Kim en Desmond hun bruiloft omschrijven. Wij zijn het daar helemaal mee eens! Hun romantische bruiloft aan het water is daarom een absolute must-see. 

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
We waren al 12 jaar samen en klaar voor de volgende stap, en dat was trouwen! Na de geboorte van onze prachtige dochter Hailey was het tijd voor de volgende stap.. en dat was trouwen.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik had ter inspiratie voor de bruiloft een Pinterest-bord aangemaakt. Daarna heb ik op de trouwsite van De Bruidshoek gezocht naar jurken die bij mijn moodboard pasten. Uiteindelijk is het de eerste jurk geworden die ik paste, de Darinka van Pronovias.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Dat was de ceremonie, de setting was zo mooi. Ik keek ontzettend uit naar de reactie van Desmond op mijn jurk. En toen we elkaar voor het eerst daar zagen, werden we beide erg emotioneel.

Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?
Ik was erg zenuwachtig voor het uitspreken van mijn vows, zowel tegenover Desmond als voor alle gasten. Ik was bang dat ik niet goed uit mijn woorden zou komen of dat ik zou gaan stotteren. Normaal zeggen we dit soort dingen niet tegen elkaar, natuurlijk wel dat we van elkaar houden, maar in je geloftes ga je een stuk dieper dan dat.

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Ontzettend leuk, maar het was wel echt veel werk. Gelukkig hadden we Sandra van Making Memories wedding & event planning die ons hielp. Ik ben een ontzettende control freak en dat kan prima tijdens het organiseren van de bruiloft, maar niet voor op de dag zelf. Sandra was ook onze ceremoniemeester en ze heeft ervoor gezorgd dat ik op de dag zelf niks meer hoefde te doen. Uiteindelijk was alles verlopen zoals ik had gepland.

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We hebben eigenlijk nergens op bezuinigd.

En waarop juist niet?
Op het eten. Ik vond het erg belangrijk dat het eten biologisch was, maar ook dat er genoeg eten was. Ik eet zelf geen vlees en daarom hadden we veel vegetarische opties. Daarnaast heb ik veel aandacht besteed aan extra voorzieningen voor hapjes zoals de foodtruck.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
We hebben gekozen voor een stijl die bij ons past: modern, stijlvol, lief en warm, maar ook minimalistisch en industrieel. De styling werd verzorgd door Making Memories wedding & event planning en de bloemen door Flower Moment. De locatie alleen is al prachtig en had daarom weinig extra’s nodig. We hebben  alleen lampionnen en gouden, minimalistische details toegevoegd. Verder hebben we het welkomstbord, de menukaarten, de naamkaartjes en de trouwkaarten zelf ontworpen met Letterpres.nl en Aime Design.